EDUKACJA KADR I WYMIANA DOŚWIADCZEŃ

Wydział Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego oraz Uniwersytet w Akureyri we współpracy z PAOP podjęły się organizacji konkurs stypendialnego

ODPOWIEDZIALNE RYBOŁÓWSTWO

HUMAN 2 OCEAN

WSPÓŁPRACA NAUKOWA

Od początku swojego istnienia nasza Organizacja współpracuje z Morskim Instytutem Rybackim – Państwowym Instytutem Badawczym w Gdyni.

> > >

8 sierpnia 2016

III piknik kulinarny „Zdrowe polskie ryby”

W dniu 6 sierpnia przed siedzibą Ministerstwa Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej odbył się III piknik kulinarny „Zdrowe polskie ryby”.


Głównym punktem pikniku były pokazy kulinarne, a także występy sceniczne oraz konkursy dla dzieci. Celem pikniku było promowanie polskiego rybołówstwa a także promocja spożycia ryb.


Organizatorem pikniku było Ministerstwo Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej oraz Departament Rybołówstwa tego resortu, realizujący Program Operacyjny „Rybactwo i Morze”.


Północnoatlantycka Organizacja Producentów (PAOP) wspomogła organizację pikniku, przekazując na ten cel produkty rybołówstwa pochodzące ze zrównoważonych połowów prowadzonych przez członków PAOP.


[Foto: Ministerstwo Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej]

 

© 2020 Wszystkie prawa zastrzeżone.

4mk - grafika

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.